Vilka är vi

Rodhe Hallin

Jag har jobbat som massageterapeut sedan 1991, och mina erfarenheter från dessa år kommer från olika uppdrag åt försäkringskassan, företagshälsan, 18 säsonger med Hv71 och 4 SM guld, och många underbara/trogna kunder. Jobbar nu jag även med Laser.
 
Jag älskar mitt jobb, men när jag kopplar av tar jag gärna en skogspromenad, kör Friskis & Svettis träning, yoga eller är bara mormor.
e-post: rodhehallin@hotmail.com     
mobil: 0708-12 47 80


   

Maria Nilsson

Jag blev färdig massageterapeut 1995, utbildad i Florida USA.  Jag har även en amerikansk universitetsutbildning inom hälsovetenskap som jag fick när jag spelade college tennis.

Med min idrottsbakgrund har jag alltid haft intresse av kroppen och dess välbefinnande.  Jag är inne på min 9e säsong med Hv71, har vunnit 2 SM guld med Hv, samt arbetar som konsult åt Företagshälsan.  Jag är sedan 2014 en licenserad Laser terapeut.

Jag spelar gärna tennis, padeltennis eller golf på fritiden, men allra helst är jag en aktiv mamma ihop med mina två barn.
e-post: mcm.maria@telia.com   
mobil: 0708-71 03 47

Madelene Ram

Jag heter Madelene Ram men kallas för Madde.  Jag är utbildad undersköterska i grunden och har jobbat inom vårdyrket i ca 10 år.  Jag har alltid haft ett brinnande intresse för kroppen, hälsa, och friskvård.  År 2016 läste jag till friskvårdsmassör med idrottsprofil.  Efter att ha hoppat in och jobbat med detta härliga gäng, Massageterapeuterna A6, så bestämde jag mig att vidarutbilda mig  till massageterapeut.  Jag är nu certifierad massageterapeut och medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Jag jobbar med företagsmassage och jag stormtrivs med detta yrke!  Massage på arbetsplatsen ökar personalens välmående och kan bidra till att minska sjukskrivningar samt förebygga skador i trötta och stela muskler.  Liksom mina kollegor så använder jag laser i behandlingarna då det kan behövas.

På fritiden tycker jag om att simma, yoga, och funktionell träning när jag inte spenderar tid med min familj.

e-post: madde.ram@hotmail.com

mobil: 073-395 84 65